Od prvej konzultácie po gril párty
Konzultácia a obhliadka
Montáž grilu, pizza pece
Gril párty
Grily a záhradné krby
Dá sa povedať, že pečenie mäsa na otvorenom ohni bolo v dávnych dobách prvou formou tepelnej úpravy mäsa. A na ohni pečieme dodnes, len sme to zdokonalili. Mäso pripravujeme na grilovacích ihliciach, otočných ražňoch, zdvojených roštoch so zberačom štiav, alebo na lávovom kameni. Ryby a zeleninu ľahko pripravíme na jednoduchých roštoch. Vaše mäso, ryby a zelenina tak budú v konečnom dôsledku chutiť neodolateľne lahodne.
Grilovanie je súčasťou leta ako je kapor súčasťou Vianoc. Grilovanie musí byť jednoduché a najlepšie vo svojej vlastnej záhrade. Klasickým a preto stále najobľúbenejším spôsobom grilovania chutného mäsa, zeleniny a rýb je na drevenom uhlí, prípadne grilovacích briketách z dreveného uhlia. Nezameniteľná vôňa a predovšetkým údená chuť k mnohým jedlám jednoducho patrí.
Pizza pece
Pizza s jedným z najobľúbenejších jedál pripravovaných v pizza peci. Aby bola chrumkavá, šťavnatá a svieža, potrebujete kvalitne postavenú pizza pec, ktorá vytvorí potrebné podmienky. Pizza je samozrejme vždy obľúbená a úžasná, ale bola by škoda Vašu pizza pec obmedziť iba na jej prípravu. Viete, že po upečení pizze si v nej ešte viete upiecť šťavnaté mäsko, zemiaky, zeleninu či dokonca koláčiky alebo chlieb? Áno, je to možné, veď máte k dispozícii mimoriadne všestranný nástroj - pec na pečenie! S trochou zručnosti a praxe sa dá v pizza peci upiecť takmer všetko. Ak si chcete vo svojej rúre pripraviť bravčové rebierka, šťavnaté pečené kura alebo ryby, nepotrebujete ani žiadne špeciálne vybavenie. Musíte sa len uistiť, že používate nádoby na pečenie, panvice alebo hrnce, ktoré neobsahujú žiadne drevené alebo plastové časti citlivé na teplo.